Ρεάλ: Αζάρ, η απόλυτη καταστροφή με την Καθερένιο

Ο Αζάρ δεν ακούμπησε μπάλα στο παιχνίδι με την Καθερένιο σε σημείο που παίκτης της αντιπάλου της Ρεάλ τα έβαλε μαζί του.

Real Madrid's Eden Hazard controls the ball during a Spanish Copa del Rey round of 32 soccer match between Cacereno and Real Madrid at the Principe Felipe stadium in Caceres, Spain, Tuesday Jan. 3, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο Αζάρ στο τελευταίο ματς της Ρεάλ AP PHOTO/PABLO GARCIA

Το απόλυτο τίποτα έκανε ο Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ισπανίας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Καθερένιο. Ο Αντσελότι που άρχισε βασικό τον Βέλγο, τον υπερασπίστηκε μετά από το ματς, αλλά η εικόνα του 31χρονου σταρ ήταν αποκαρδιωτική...

Η απόδοσή του σχολιάστηκε μέχρι και από παίκτη της Καθερένιο η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Καρμέλο Μερετσιάνο δίκασε τον επιθετικό, λέγοντας: "Αζαρ; Ήταν λες και δεν τον ένοιαζε το παιχνίδι. Δεν ήθελε να πάρει μπάλα, δεν έτρεχε. Ήταν άλλου".

Πολλοί χρήστες του Twitter, μάλιστα, στάθηκαν στη φυσική κατάσταση του Αζάρ, αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής είχε παραπανίσια κιλά. Βέβαια, δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Αντσελότι είχε πει ότι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε μετά το Μουντιάλ 2022 πολύ καλά στις προπονήσεις. Στο γήπεδο, πάντως, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα

Μπλιντ: Έτσι κατέληξε στην Μπάγερν και έστειλε όλο το μεταγραφικό παζάρι στον κουβά

Μέσι: Πολλοί είδαν, λίγοι πρόσεξαν το "δολοφονικό" βλέμμα του αδερφού του Εμπαπέ στον Λίο

Τσέλσι: Γιατί χαλάει το mega deal με την Μπενφίκα για Έντσο Φερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK