Τσέλσι: Γιατί χαλάει το mega deal με την Μπενφίκα για Έντσο Φερνάντες

Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Μπενφίκα - Τσέλσι μεταφέρει ο διεθνής Τύπος σχετικά με τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντες είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι οι μεγάλοι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όλα έδειχναν πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο Μπενφίκα και Τσέλσι θα έβρισκαν τη χρυσή τομή στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις ώστε ο Έντσο Φερνάντες να μετακομίσει στο Λονδίνο. Οι Μπλε ήταν ένα βήμα μπροστά απ' όλους τους διεκδικητές του Αργεντινού, αλλά τώρα το θέμα παίρνει διαφορετική τροπή.

Αρχικά, ο παίκτης έχει συμφωνήσει στα πάντα με τους Λονδρέζους. Έμενε να τα βρουν οι ομάδες. Αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι πως η Τσέλσι δεν ήρθε ποτέ στο τραπέζι της συναλλαγής με τον Ρουί Κόστα (σ.σ. πρόεδρος της Μπενφίκα) με 120 εκατ. ευρώ ή 127 εκατ. ευρώ.

Οι Άγγλοι φέρονται να μπήκαν μ' ένα φιξ ποσό στα 85.000.000 ευρώ, ενώ η Μπενφίκα θέλει τα 120 εκατ. ευρώ της ρήτρας και όχι σε δόσεις. Οι Πορτογάλοι απαίτησαν τα χρήματά τους απευθείας. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση μετά από το τελευταίο ναυάγιο.

Τους χειρισμούς της υπόθεσης είχε αναλάβει ως ενδιάμεσος ο Ζόρζε Μέντες που τουλάχιστον για τώρα δεν κατάφερε να λύσει το γρίφο. Κοινώς η μεγάλη μεταγραφή χαλάει. Για την ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Νιουκάστλ: Η αποκάλυψη του προπονητή για την περιβόητη ρήτρα του Ρονάλντο

Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρήκαν τον "αντί-Βλαχοδήμο" τους

News 24/7

24MEDIA NETWORK