Ρεάλ: Δε θέλει να πάθει ότι η Μπάρτσα το 2022 και μεριμνά ενόψει προημιτελικού

Να απαγορεύσει από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρουν εισιτήρια από την πλατφόρμα που προμηθεύονται αυτοί της Ρεάλ, απόφασισαν οι γηπεδούχοι λίγες ημέρες πριν από το Ρεάλ - Ατλέτικο για το Κύπελλο Ισπανίας.

Real Madrid fans cheer ahead of the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Την Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται η Ρεάλ σε αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας και όπως αναφέρει δημοσίευμα της MARCA οι ιθύνοντες των γηπεδούχων έχουν λάβει μέτρα και μάλιστα σκληρά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην επίσημη ανακοίνωση τους για τα εισιτήρια οι Μαδριλένοι αναφέρουν πως απαγορεύεται να κλείσει εισιτήριο για την αναμέτρηση οπαδός της Ατλέτικο από την πλατφόρμα που παραλαμβάνουν εισιτήρια οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μη βρεθούν σε ίδιες θύρες οπαδοί της Ατλέτικο και της Ρεάλ και δημιουργηθεί ένταση λόγω της αντιπαλότητας που επικρατεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε ανάλογη ενέργεια δεν είχε προχωρήσει η ομάδα της Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα όλοι να βρεθούν προ εκπλήξεως αφού είδαν πάνω από 35.000 οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καμπ Νου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Δίνει μέχρι 95 εκατ. για μεγάλο αστέρι, σύμμαχος ο πατέρας του ποδοσφαιριστή

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον "Κάπτεν Αμερίκα", τα τέσσερα φαβορί

Ναυάγησε η επιχείρηση καμικάζι, ο "τρελός" είπε όχι στην Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK