Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον "Κάπτεν Αμερίκα", τα τέσσερα φαβορί

Πωλητήριο στον Κρίστιαν Πούλισικ φέρεται πως αποφάσισαν να βάλουν οι άνθρωποι της Τσέλσι και τέσσερις είναι οι ομάδες που φέρεται να ετοιμάζουν πρόταση στους μπλε του Λονδίνου.

Christian Pulisic of the United States attends a press conference before a training session at Al-Gharafa SC Stadium, in Doha, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σε συνέντευξη Τύπου AP

Την απόφαση να βάλουν επίσημο "πωλητήριο" στον Κρίστιαν Πούλισικ φέρεται πως έχουν πάρει στη Τσέλσι και οι λόγοι που οδήγησαν σ' αυτή τη κίνηση σύμφωνα με την Marca που επικαλείται πηγές από τα αγγλικά μέσα είναι δύο.

Ο πρώτος είναι το γεγονός πως η ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τους Ζοάο Φέλιξ και Μιχάιλο Μούντρικ που αγωνίζόνται σε παρόμοια θέση μ' αυτή του Αμερικάνου, κάτι που δείχνει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή Γκράχαμ Πότερ.

Ο δέυτερος λόγος δεν είναι αλλός από το γεγονός πως η ομάδα του Λονδίνου επί ιδιοκτησίας Μποέλι έχει βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό που αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο ευρώ και θέλει να καλύψει τη "χασούρα" με μία καλή πώληση, παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί μία ιδιαίτερη τακτική που αποδίδει καρπούς μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα πάντα με την Marca, πέρα από τις Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχει δείξει και η Μίλαν, η οποία μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Τσέλσι.

Πάντως, οι τελικές συζητήσεις για την αγορά του Αμερικάνου ποδοσφαιριστή αναμένεται να γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους "μπλε" του Λονδίνου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 38.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: "Αρπάζει" κλεισμένη μεταγραφή της Έβερτον στη θέση του Κέιν

Ναυάγησε η επιχείρηση καμικάζι, ο "τρελός" είπε όχι στην Έβερτον

Ο Στέρλινγκ "έκοψε" τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK