Μουντιάλ 2022: Πάει σπίτι ο διαιτητής που έκανε έξαλλο τον Μέσι

Την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στους διαιτητικούς καταλόγους των υπόλοιπων αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ματέου Λαόθ πήρε η FIFA.

Argentina's Lionel Messi, left, argues with referee Mateu Lahoz during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 9, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Λαόθ συνομιλεί με τον Μέσι AP

Από το σπίτι του θα παρακολουθήσει τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ματέου Λαόθ μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η διαιτησία του στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Λαόθ, ο οποίος έχει παρελθόν με τον Λιονέλ Μέσι, μοίρασε συνολικά στην αναμέτρηση 16 κάρτες κάτι που πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, δυσαρέστησε και τις δύο ομάδες οι οποίες τον κατηγόρησαν για αλαζονία μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Ούτε η FIFA έμεινε ικανοποιημένη από τον Ισπανό διαιτητή και έτσι πάρθηκε η απόφαση ο Λαόθ να μη διαιτητεύσει άλλη αναμέτρηση μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης παρόλο που θεωρητικά έχει το δικαίωμα καθώς η Ισπανία, που είναι η χώρα καταγωγής του, έχει αποκλειστεί από την φάση των 16.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Έκπληξη οι ομάδες με τους περισσότερους εκπροσώπους στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Ολλανδία: Ο Νόπερτ δεν είχε ομάδα, ήθελε να την κόψει και μετά το Μουντιάλ 2022 αρέσει στον Άγιαξ

Πρώτος ο Γκουαρντιόλα, δεύτερος ο Αμπέλ Φερέιρα στη "βόμβα" που θέλει να ενεργοποιήσει εθνική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK