Ρεάλ: Εφαρμόζει τακτική Τσουαμενί για να κλείσει Μπέλιγχαμ

Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ αναμένεται να επισκεφθούν το προσεχές διάστημα άνθρωποι της Ρεάλ προκειμένου να του παρουσιάσουν το πλάνο τους και τον πείσουν να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Dortmund's Jude Bellingham is in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για τον άσο της Μπορουσία Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς με τις εμφανίσεις του έχει αναγκάσει τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Κλοπ έχει ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση που άγγιζε τα 100.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ, χωρίς να εισπράξει θετική απάντηση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ανεβάσει άλλο την προσφορά της.

Πέρα από τη Λίβερπουλ, για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι οι οποίες όμως ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το RMCSport, οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω το ενδιαφέρον τους για τον Άγγλο κάνοντας ανάλογη κίνηση μ' αυτή που έκαναν στην περίπτωση του Τσουαμενί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα άνθρωποι των Μαδριλένων αναμένεται να επισκεφτούν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή τις επόμενες μέρες προκειμένου να αρχίσουν το "ψηστήρι" και να προλάβουν τους άλλους μνηστήρες, όπως έγινε δηλάδη και με την περίπτωση Τσουαμενί.

Στόχος της Ρεάλ είναι να παρουσιάσει στον παίκτη το πλάνο της, να τον "πάρει" με το μέρος της και μετά αυτός να προσπαθήσει να πείσει την Ντόρτμουντ να ρίξει τις απαιτήσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή κυμαίνονται περίπου στα 150.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο πρώτος της λίστας του Κλοπ για παρτενέρ του Φαν Ντάικ

Πεπ: Όλοι πανηγύριζαν και αυτός τα "έψελνε" σε παίκτη του

Μπαρτσελόνα: Η άφιξη Μέσι φέρνει αποχώρηση ενδεκαδάτου

News 24/7

24MEDIA NETWORK