Ρεάλ: Έκανε κίνηση - ματ για την μεταγραφή των 140 εκατ.

Άνθρωπο της στη Γερμανία προκειμένου να συζητήσει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και την οικογένειά του έστειλε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της AS.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χαμός αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι με την περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και η Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον πουλήσει με ένα ποσό μικρότερο των 140.000.000 ευρώ.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, καθώς έχουν έρθει σε επαφή και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Μαδριλένοι, φέρεται πως έχουν προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, καθώς έστειλαν δικό τους άνθρωπο στη Γερμανία για να μιλήσει με τον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο Μπέλιγχαμ αρνήθηκε να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς φέρεται να έχει αποφασίσει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Τσέλσι και Νιούκαστλ "μάχονται" για βασικό παίκτη του Τσάβι

Νάπολι: Ο Σπαλέτι αποθεώνει τον "καλύτερο στόπερ στον πλανήτη"

Πατέρας πασίγνωστου παίκτη βγήκε κι έκραξε τον Σιμεόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK