Ρεάλ: Ένας 16χρονος βάζει όρο στους Μαδριλένους να μην πάρουν τον Χάλαντ

Θα μπορούσε ένας πιτσιρικάς να βάζει όρους σ' ένα γίγαντα του ποδοσφαίρου; Εάν ισχύει ισπανικό ρεπορτάζ τότε ο Έντρικ το έχει κάνει στην Ρεάλ.

Manchester City's Erling Haaland reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 13, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/JON SUPER

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Για κάποιους και ο καλύτερος. Καιρό, τώρα, κυκλοφορεί μία φήμη γύρω από το συμβόλαιό του για μία ρήτρα που κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει και θα του κάνει το 2024 πιο εύκολο το δρόμο για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μία ωραία ιστορία. Θα μπορούσε, όμως, αυτή η ρήτρα να υπάρχει πράγματι αλλά να μην ενεργοποιηθεί ποτέ επειδή πιο πριν ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έχει φέρει το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου στην πρωτεύουσα το οποίο είχε θέσει ως όρο να μην συναντηθεί ποτέ η δική του καριέρα με του Νορβηγού; Αυτό το σενάριο υποστηρίζει η MARCA.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα γράφει ότι το περιβάλλον του Έντρικ της Παλμέιρας έχει διαμηνύσει στην Ρεάλ ότι δεν θέλουν ο δρόμος του 16χρονου επιθετικού να διασταυρωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον με αυτό της νορβηγικής μηχανής. Ώστε έτσι να έχει άπλετο χώρο για να λάμψει.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως η Ρεάλ και τώρα να πληρώσει τα 60.000.000 ευρώ στην Παλμέιρας και να δεχθεί ο παίκτης, θα μπορεί να τον φέρει στην Ισπανία όταν γίνει 18 ετών, δηλαδή το 2024, χρονιά που λήγει και η υποτιθέμενη ρήτρα που φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Χάλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που τον προσεγγίσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ, ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Ο Βινίσιους πάει στα δικαστήρια εν μέσω Μουντιάλ 2022

Γιουνάιτεντ: Η Μάντσεστερ πλήρωσε ένα κάρο χρήματα κι ο Τεν Χαχ τον άφησε να τρέχει γύρω γύρω

News 24/7

24MEDIA NETWORK