Ρεάλ: Η δήλωση "απειλή" του Τούρκου Μέσι μπροστά στον πρόεδρο Πέρεθ

Πώς δεν θα αποχωρήσει ως δανεικός αλλά θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αρντά Γκιουλέρ.

Fenerbahce's Arda Guler reacts during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Fenerbahce and Sevilla at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo)
Ο άσος της Φενέρ, Αρντά Γκιουλέρ. AP

Την "ληστεία" του καλοκαιριού έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Αρντά Γκιουλέρ αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ., με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029.

Ο 18χρονος Τούρκος ανακοινώθηκε άμεσα και παρουσιάστηκε από τους Μαδριλένους, παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ και στις πρώτες του δηλώσεις πέρασε το μήνυμα προς όλες τις πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος "Μέσι" όπως τον χαρακτηρίζουν αρκετοί, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά δανεικός και βασικός του στόχος είναι να καθιερωθεί στους Μαδριλένους.

Θυμίζουμε πως ο Γκιουλέρ αγωνίζεται κυρίως ως προωθημένος χαφ αλλά ως δεξί εξτρέμ, θέσεις που η Ρεάλ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς τόσο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ όσο και ο Φεντερικό Βαλβέρδε, τον οποίον βέβαια αρκετά σενάρια θέλουν να αποχωρεί, κινούνται σ΄αυτούς τους χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ - Ρεάλ: Τόσα θέλει ο Γάλλος, πόσα δίνουν οι Μαδριλένοι

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Ο Τεν Χαχ φέρνει γκολκίπερ από Ιαπωνία αν ναυαγήσει του Ονανά

Ίντερ, μεταγραφές: Πανέτοιμη να κάνει χαλάστρα στην Σαουδική Αραβία για κίπερ-έκπληξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK