Ρεάλ: Η εναλλακτική του Μπέλιγχαμ δεν είναι από τοπ ομάδα της Ευρώπης

Για τον Μπρούνο Γκιμαράες αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τη λίστα με τους παίκτες που θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης φτιάχνει ο Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με δημοσίευμα εξετάζει ένα όνομα "έκπληξη".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η MundoDeportivo, ο Ιταλός έχει αποφασίσει, σε περίπτωση που τελικά δεν αποκτηθεί ο Μπέλιγχαμ, να κινηθεί για την απόκτηση άσου της Νιούκαστλ.

Ο λόγος για τον αμυντικό χαφ της ομάδας, Μπρούνο Γκιμαράες, ο οποίος αποτέλεσε τον Γενάρη του 2022 μία από τις πρώτες μεταγραφές των νέων ιδιοκτητών.

Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τις "καρακάξες" μέχρι το καλοκαίρι του 2026 αλλά αναμένεται να είναι αρκετές οι προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ομάδας το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε τον επόμενο προπονητή της Σίτι: "Είναι γραμμένο στα άστρα"

Γκαρνάτσο: Γίνεται και επίσημα συμπαίκτης του Μέσι

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ εξετάζει πρώην παίκτη της Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK