Μουρίνιο: Η "προφητική" του δήλωση που φουντώνει τα σενάρια για το μέλλον

Πώς θα ήθελε να προπονήσει είτε την εθνική των ΗΠΑ είτε ομάδα του MLS είχε δηλώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο το 2011, με τις δηλώσεις του να ερχόνται και πάλι στο προσκήνιο μετά από τις τάσεις φυγής του από τη Ρόμα.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/JOSE BRETON

Χαμός γίνεται με τον Ζοσέ Μουρίνιο καθώς παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ρόμα λήγει το καλοκαίρι του 2024 ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί ένα νέο σταθμό στην καριέρα του.

Μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Special One, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονται από το πρωτάθλημα της Premier League.

Αυτή η διάθεση για αποχώρηση του Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα έφερε στο προσκήνιο μία παλαιότερη δήλωση του για το ποδόσφαιρο στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός το 2011 είχε δηλώσει πως όταν κατακτήσει ό,τι θέλει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ήθελε να προπονήσει είτε κάποια ομάδα του MLS είτε την εθνική ομάδα των ΗΠΑ προκειμένου να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε, ότι η εθνική των ΗΠΑ βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή μετά τη λήξη του συμβολαίου του Μπέρχαλτερ και ψάχνει προπονητή από το πάνω ράφι εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σε Αμερική, Καναδά και Μεξικό το 2026.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Μουρίνιο

Διαβάστε Περισσότερα

Μανέ: Έστειλε μήνυμα στήριξης στον Κανσέλο και ανατρέπει το κλίμα

Φιρμίνο: Μπορεί να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαίο κλαμπ αλλά του έγινε κρούση από ομάδα "έκπληξη"

Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK