Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει βάλει στο μάτι παικταρά της Άρσεναλ για να φτιάξει επίθεση "φωτιά"

Στη shortlist του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως βρίσκεται ο Βραζιλιάνος άσος της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δήλωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να κινηθεί για κάποιον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν εξετάζει τις επιλογές της για το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του GOAL που αναπαράγει η SUN, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό της τον άσο της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζεσούς για να πλαισιώσει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Θυμίζουμε ότι ο Ζεσούς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Άρσεναλ έναντι 52,5 εκατομμυρίων ευρώ και ήδη έχει 5 γκολ και 5 ασίστ με τους "Κανονιέρηδες". Η χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου Βραζιλιάνου κύμαινεται αυτή τη στιγμή στα 65.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ρεκόρ του Φαν Ντάικ "κάηκε", αυτό του Ράμος έρχεται με σπασμένα τα φρένα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Τον "αγόρασε" μέχρι και ο Γκριεζμάν και του έστειλε μήνυμα

Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με κολοσσιαίο πρόστιμο λόγω Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK