Το ρεκόρ του Φαν Ντάικ "κάηκε", αυτό του Ράμος έρχεται με σπασμένα τα φρένα

Ο Σέρχιο Ράμος έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και χτίζει ένα εξαιρετικό σερί αήττητων αγώνων με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

PSG's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during the French Super Cup final soccer match between Nantes and Paris Saint-Germain at Bloomfield Stadium in Tel Aviv, Israel, Sunday, July 31, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Σέρχιο Ράμος δεν χάνει με τη φανέλα της Παρί AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Άλλος Ράμος στη δεύτερη χρονιά του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικός σε τέτοιο σημείο που έφτασε και στην προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που αρχίζει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Η πρώτη χρονιά του έμπειρου στόπερ στο Παρίσι δεν ήταν καθόλου καλή, αφού οι τραυματισμοί τον άφηναν συνεχώς πίσω. Εφέτος, ο Ράμος έχει συνέλθει και το απίθανο της ιστορίας είναι ότι δεν χάνει ποτέ όταν αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί.

Ο Ράμος μετράει σερί 30 αήττητων αγώνων με τη φανέλα της ομάδας του Γκαλτιέ. Ο απολογισμός του Σέρχιο είναι 23 νίκες και 7 ισοπαλίες μετά και από το παιχνίδι με την Τρουά.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με κολοσσιαίο πρόστιμο λόγω Ρονάλντο

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το άγαλμα με το χρυσό ξυπόλητο πόδι εντυπωσίασε

Λίβερπουλ: Έπεσε το τελευταίο κάστρο, χαιρέτισε και το μυθικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK