Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτη έκπληξη βρήκε ο Αντσελότι για διάδοχο του Κρόος

Τον αντικαταστάτη του Τόνι Κρόος στο πρόσωπο του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς φέρεται να βρήκε η Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λειψία AP

Τον διάδοχο του Τόνι Κρόος φέρεται να ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά την επιθυμία του Γερμανού μέσου να συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης, γεγονός που δυσκολεύει όλο και περισσότερο την παραμονή του.

Έτσι, πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Κρόος δείχνει να είναι ο Σέρβος μέσος, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής της Λάτσιο έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον Κάρλο Αντσελότι και θα αναπληρώσουν κατάλληλα πιθανή αποχώρηση του Κρόος.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Calciomercatoweb, οι Μαδριλένοι θα κληθούν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Σέρβο μέσο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Έγκυος υπάλληλος του κλαμπ στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία για να κάνει το γάμο της

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν είναι οπαδοί, είναι ηθοποιοί. Η απόλυτη καινοτομία του Κατάρ

Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK