Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντέδρασε ο Μπρούνο Φερνάντες με αφορμή τις δηλώσεις του Ζοάο Μάριο για το περιβόητο βίντεο με τον χαιρετισμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Manchester United's Bruno Fernandes during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο Ζοάο Μάριο μίλησε για το περιστατικό που έγινε παγκόσμιο θέμα και πρωταγωνίστησαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες. Οι δύο άνδρες σε βίντεο που ανέβασε η εθνική Πορτογαλίας φάνηκε να μην χαιρετιούνται με θέρμη.

Ο συμπαίκτης των άσων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε μεταξύ άλλων πως δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ των δύο και πως ο Ρονάλντο αστειεύτηκε μαζί του επειδή άργησε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Πάνω σε αυτό πάτησε και ο Μπρούνο Φερνάντες και ανέβασε στο Instagram ένα στόρι με τη φωτογραφία Ζοάο Μάριο, γράφοντας: "Χαλάς τους τίτλους των εφημερίδων" δείχνοντας έτσι κι αυτός από την πλευρά του πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
PRINT SCREEN

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο Χάλαντ απέρριψε την κλεισμένη συμφωνία με την Νάπολι

Μαρόκο, η εθνική ομάδα που ήθελε να κάνει "μεταγραφή" πέντε μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ρονάλντο "δίκασε" τους Γκλέιζερ και η Γιουνάιτεντ κατέβασε Tweet για την Black Friday

News 24/7

24MEDIA NETWORK