Ρεάλ Μαδρίτης: Το δρόμο του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ ακολουθεί wonderkid της Παλμέιρας

Το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να επισκεφτεί ο 16χρονος άσος της Παλμέιρας, Έντρικ κάτι που είχαν κάνει παλαιότερα τόσο ο Κιλιάν Εμπαπέ όσο και ο Νεϊμάρ.

Real Madrid's President Florentino Perez pauses during a press conference at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, May 25, 2015. Perez announced that the team's coach Carlo Ancelotti will not continue next season and the club will announce the name of his replacement next week. (AP Photo/Paul White)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη Τύπου AP

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να προχώρησε σε πρόταση "φωτιά" τόσο για τον Έντρικ όσο και για τον συμπαίκτη του στην Παλμέιρας, Εσταβάο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω, τουλάχιστον στην υπόθεση του πρώτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Diario AS, ο 16χρονος Βραζιλιάνος αναμένεται να επισκεφτεί μέχρι το τέλος του μήνα το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας, κάτι που παλαιότερα είχε κάνει τόσο ο Νειμάρ όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Κανένας από τους δύο βέβαια εν τέλει δεν αγωνίστηκε στην ομάδα της Μαδρίτης αφού ο μεν Νεϊμάρ, ενώ ήταν κόντα στη Ρεάλ, πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα, ο δε Εμπαπέ έμεινε για χρόνια στις ακαδημίες της Μονακό.

Διαβάστε Περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χάνει 17,5 εκατομμύρια λόγω συμπεριφοράς

Μουντιάλ 2022: Ανίδεους χαρακτήρισε ο γιος του Μαραντόνα όσους συγκρίνουν τον πατέρα του με τον Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον θέλουν δύο ομάδες με τον ίδιο ιδιοκτήτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK