Ρεάλ Μαδρίτης: Το παραγκωνισμένο αστέρι έβγαλε παράπονο για τον Αντσελότι

Στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παραμείνει ο Εντέν Αζάρ για να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του στη συνέχεια της χρονιάς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti grimaces prior the start of the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξαιτίας των ελάχιστων συμμετοχών που έχει καταγράψει, ο Εντεν Αζάρ δήλωσε πως δε θέλει να φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης αλλά να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Βέλγος δήλωσε "...θέλω να παίζω αλλά ο προπονητής είναι αυτός που κάνει τις επιλογές. Προσπαθώ να το δεχτώ αλλά θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω. Θέλω να μείνω αλλά όταν δεν παίζεις είναι πολύ δύσκολο..."

Για τον Αζάρ έντονο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα ενώ ο ίδιος αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Βελγίου που όπως ανέφερε και ο ίδιος αυτή η διοργάνωση είναι μία ευκαιρία για να βρει ρυθμό και να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο - Μπάγερν: Οι Άγγλοι μιλούν για κρυφό ραντεβού

Πορτογαλία: Ο τοξικός χαιρετισμός Ρονάλντο - Μπρούνο Φερνάντες

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί το φαινόμενο Ρονάλντο και θ' απαντήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK