Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί το φαινόμενο Ρονάλντο και θ' απαντήσει

Έπειτα από εκατοντάδες δημοσιεύματα ήρθε η στιγμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μιλήσει για το θέμα Ρονάλντο. Ωστόσο, το μεγάλο κλαμπ της Αγγλίας δεν είπε κάτι στην επίσημη ανακοίνωση.

Players of both teams pull apart Manchester United's Cristiano Ronaldo, center left and Aston Villa's Tyrone Mings, center right, after they got into an argument during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Η αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Τοποθετήθηκε μετά από ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με τη "σεισμική" συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν θέση, αλλά δεν είπαν κάτι ουσιαστικό. Στη δήλωση από το Όλντ Τράφορντ οι αρμόδιοι έγραψαν ότι θα απαντήσουν όταν θα έχουν πλήρη εικόνα των γεγονότων.

Δικαιολογημένη η συγκεκριμένη αντίδραση εάν υπολογίσουμε πως μέχρι στιγμής μόνο αποσπάσματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ολόκληρη η καταγγελτική συνέντευξη του Πορτογάλου σταρ ο οποίος δήλωσε προδομένος από το κλαμπ θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουμε διαβάσει ότι το επιτελείο της Γιουνάιτεντ θα συνεδριάσει με θέμα συζήτησης την τιμωρία του Ρονάλντο και ένα πιθανό πρόστιμο πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, δημοσιογράφος υποστήριξε πως το κλαμπ δεν είχε ιδέα για το σχέδιο του Κριστιάνο να μιλήσει δημόσια και ενημερώθηκε όταν η ομάδα μπήκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει από το Λονδίνο μετά από το ματς με την Φούλαμ.

Επίσης, μέσω δημοσιευμάτων λέχθηκε πως ο Ρονάλντο γνώριζε από την περασμένη Πέμπτη ότι δεν θα είναι βασικός στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Φούλαμ και επικαλέστηκε ασθένεια με συνέπεια να κοπεί τελείως από την αποστολή.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Η τρομερή ατάκα για τη φυγή του Φέργκιουσον που πέρασε στα ψιλά γράμματα

Μουρίνιο: Μίλησε ονομαστικά πλέον για τον παίκτη που χαρακτήρισε "προδότη"

Αυτά που είπε ο Ρονάλντο τα είχε προλάβει ο Μουρίνιο αρκετά χρόνια πριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK