Ρεάλ, μεταγραφές: Με αυτά τα ποσά λήστεψε όλη την Ευρώπη και πήρε τον Αρντά Γκιουλέρ

Η υπόθεση Γκιουλέρ δεν εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού η Ρεάλ μπήκε στο κόλπο και τον έκανε δικό της με συνοπτικές διαδικασίες.

Fenerbahce's Arda Guler celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League group B soccer match between Dynamo Kyiv and Fenerbahce at the Marszaek Pisudski Stadium in Krakow, Poland, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Piotr Hawalej)
Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι το next big thing της Τουρκίας AP PHOTO/PIOTR HAWALEJ

Κανένα σίριαλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στην υπόθεση του Αρντά Γκιουλέρ και σχεδόν αμέσως την καθάρισε και απέκτησε τον 18χρονο ποδοσφαιριστή από την Φενερμπαχτσέ. Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες δεν κατάλαβαν τι τους χτύπησε και ειδικά η Μπαρτσελόνα που έστειλε κιόλας τον Ντέκο να χειριστεί προσωπικά την υπόθεση στην Τουρκία κι επέστρεψε με άδεια χέρια.

Με πόσα χρήματα, όμως, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του σκούπισαν το θέμα και υπέγραψαν τον γεννημένο το 2005 μέσο; Η Φενέρ, επίσημα, έδωσε τα τελικά νούμερα τα οποία έχουν ως εξής: 20.000.000 ευρώ ήταν το transfer, δηλαδή τα χρήματα που πήρε ως αποζημίωση το τουρκικό κλαμπ.

Από εκεί και πέρα άλλα 10.000.000 ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους οι Τούρκοι μέσω των μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στη συμφωνία, ενώ εάν αύριο μεθαύριο η Ρεάλ πουλήσει τον Γκιουλέρ, τότε η Φενέρ θα καρπωθεί το 20% του τελικού ποσού της μεταγραφής.

Ο Γκιουλέρ υπέγραψε με την Ρεάλ συμβόλαιο έως το 2029. Ο ποδοσφαιριστής έγινε 18 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ρεάλ, μεταγραφές: Δίνει και στον Εμπαπέ πακτωλό χρημάτων

Γιουνάιτεντ: Ανέβασε την προσφορά της για Ονανά, τι ζητάει η Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK