Ρεάλ: Μεταγραφές τέλος, πήρε έναν παίκτη που θα παίξει το '24

Ο Αντσελότι έδωσε το σήμα και η μεταγραφολογία γύρω από την Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στον πάγο. Το καλοκαίρι πάλι.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε με δήλωσή του πως οι μεταγραφές για την Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισαν. Οι Μαδριλένοι δεν θα προχωρήσουν σε καμία προσθήκη το χειμώνα. Επίσης, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ούτε θα αποχωριστεί κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της.

Ωστόσο, το μάρκετ για την Ρεάλ δεν ήταν νεκρό. Η διοίκηση Πέρεθ πραγματοποίησε μία και μόνο μεταγραφή, πανάκριβη και αφορά νεαρό παίκτη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Έντρικ της Παλμέιρας. Η Πρωταθλήτρια Ισπανίας αγόρασε τον Βραζιλιάνο πάνω από 70.000.000 ευρώ.

Επειδή, όμως, ο Έντρικ είναι ανήλικος έχει το δικαίωμα να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της νέας του ομάδας μοναχά όταν ενηλικιωθεί (σ.σ. το 2024). Η Ρεάλ με τη μεταγραφή του γεννημένου το 2006 επιθετικού έσπασε πολλά ρεκόρ (σ.σ. διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Διαβάστε περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Κλοπ: " Ξενέρωσε" με μία ατάκα του τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Γιούβεντους: Διώχνει Βλάχοβιτς και παίρνει τοπ σκόρερ της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK