Ρεάλ: Ο 20χρονος πασπαρτού του Αντσελότι έφτασε ήδη τα... 200

Τις 200 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Εντουάρντο Καμαβινγκά μετά από την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπράγκα για το Champions League όντας μόλις 20 χρονών.

Real Madrid's Eduardo Camavinga in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά με τη φανέλα της Ρεάλ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Για τα καλά στα βαθιά από πολύ νεαρή ηλικία έχει μπει ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τις επιδόσεις του, παρά τα 20 του χρόνια, πραγματικά να σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπράγκα για τη φάση των ομίλων του Champions League, ο Καμαβινγκά έφτασε τις 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σε συλλογικό επίπεδο.

Απ' αυτές οι 112 είναι με τη φανέλα της Ρεάλ και οι υπόλοιπες 88 με τη Ρεν, ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ο Καμαβινγκά και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν μετακομίσει στους Μαδριλένους το καλοκαίρι του 2021 αντί του ποσού των 31.000.000 ευρώ.

Ο Γάλλος είναι ο πασπαρτού του Κάρλο Αντσελότι καθώς πέρα από τη θέση του αμυντικού μέσου, έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές αναμετρήσεις από τον Ιταλό προπονητή και ως αριστερός μπακ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, κατέληξε στη Σαουδική Αραβία και στα 29 του τον θέλουν από παντού

Παρί: Το μέλλον των Γάλλων είναι σε καλά χέρια, τρελαίνει τον πλανήτη ο διάδοχος του Εμπαπέ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο αποχωρεί και παίρνει μαζί του και τον παίκτη που απογείωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK