Ρεάλ: Ο αντι-Μπενζεμά δικαιώνει τον Αντσελότι αλλά ο ανταγωνισμός μεγαλώνει

Ασπροπρόσωπο έχει βγάλει μέχρι στιγμής τον Κάρλο Αντσελότι ο Χοσέλου μπαίνοντας, όσο γίνεται, στα παπούτσια του Καρίμ Μπενζεμά.

Ρεάλ: Ο αντι-Μπενζεμά δικαιώνει τον Αντσελότι αλλά ο ανταγωνισμός μεγαλώνει
Ο Χοσέλου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Δικαιωμένοι θα πρέπει να αισθάνονται στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Χοσέλου καθώς ο Ισπανός έχει καταφέρει να αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέλου και στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, εκεί όπου η Ρεάλ έκανε το 6/6 και έβαλε στα ταμεία της ένα τεράστιο ποσό, έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του και έστειλε άλλο ένα μήνυμα παραμονής προς τη διοίκηση της ομάδας.

Πλέον ο 33χρονος φορ έφτασε τις 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά 8 φορές ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός βρίσκεται στη Ρεάλ με την μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ, χωρίς στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρχει οψιόν αγοράς, κάτι που όμως δεν απαγορεύει στους Μαδριλένους να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Πάντως το ερχόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ περιμένει τον Έντρικ ενώ ψάχνεται και για το μπαμ με την απόκτηση είτε του Κιλιάν Εμπαπέ είτε του Έρλινγκ Χάλαντ κάτι που σημαίνει πως ακόμα κι αν μείνει ο Χοσέλου ο χρόνος του θα είναι περιορισμένος.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έκανε το 6 στα 6 και έβαλε στα ταμεία της εξωφρενικό ποσό

Η Γιουνάιτεντ βίωσε ιστορικό αποκλεισμό αλλά ο Τεν Χαχ συνέχισε τον χαβά του

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τρέλανε την Ευρώπη με τις επιδόσεις της κι έγραψε ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK