Αδιανόητο γκολ στην Ιταλία! Στόπερ πέρασε όλη την ομάδα και τον τερματοφύλακα

Ένα γκολ άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Έμπολι για το πρωτάθλημα U19 από τον Λορέντζο Λουτσέσι.

FILE - Italy's head coach Roberto Mancini talks to his players during a training session prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and Italy in Moenchengladbach, Germany, Monday, June 13, 2022. Italy and England kick off their European Championship qualifying campaign against each other on Thursday, March 23, 2023. (AP Photo/Martin Meissner, File)
ο Ρομπέρτο Μαντσίνι AP

Ένα γκολ που θα ζήλευε ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Έμπολι για το πρωτάθλημα U19 με πρωταγωνιστή τον άσο της Φιορεντίνα, Λορέντζο Λουτσέσι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ιταλός στόπερ με μία άνευ προηγουμένου επέλαση έκανε "σμπαράλια" όλη την αντίπαλη ομάδα, ακόμα και τον τερματοφύλακα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μάλιστα, και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Το παράδοξο είναι ότι ο Λουτσέσι, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις ακαδημίες της Έμπολι ενώ έχει περάσει και από αυτές της Γιουβέντους.

Δείτε την γκολάρα του Λουτσέσι

Διαβάστε Περισσότερα

Η σοκαριστική απόφαση του Κρόος εάν δεν ανανέωνε με την Ρεάλ Μαδρίτης

Τούχελ: Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει για τον Μάνε εν όψει καλοκαιριού

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Εμπαπέ έχει "εκτοξευθεί" και τον απειλεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK