Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει παίκτη που πρόσφατα τον "πλήγωσε"

Για την απόκτηση του Σάμουελ Τσουκουέζε ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, παίκτης ο οποίος της έβαλε 2 τέρματα στην πρόσφατη αναμέτρηση για το ισπανικο πρωτάθλημα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Την αγορά και του ισπανικού πρωταθλήματος τσεκάρει ο Κάρλο Αντσελότι εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional έχει "κυκλώσει" το όνομα παίκτη που πρόσφατα τον πλήγωσε.

Ο λόγος για τον Νιγηριανό εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Σάμουελ Τσικουέζε ο οποίος στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τα "κίτρινα υποβρύχια" πέτυχε δύο γκολ και πάγωσε το κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ φέρεται, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, να κατέθεσε πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή με την Βιγιαρεάλ όμως να μην ειναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 80.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τσουκουέζε έχει 27 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το σχέδιο "φωτιά" για να μην χάσει τα μεγάλα ταλέντα της

Περέιρα: Ολοκληρώθηκε η βόμβα με τον διάδοχό του

Μουρίνιο: Ζήτησε τον αγαπημένο παίκτη του Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK