Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο ξέρει τον διάδοχό του και είναι τενίστας

Αναθερμάνθηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέρεθ να επιθυμεί ως διάδοχό του στην προεδρία της Ρεάλ τον Ράδα Ναδάλ.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ διανύει τη 19η χρονιά προεδρίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης (2000-2006 και 2009 - μέχρι σήμερα) και οι επόμενες εκλογές στον οργανισμό είναι προγραμματισμένες να γίνουν το 2025. Ο εμπνευστής των γκαλάκτικος δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει.

Είναι 75 ετών και όπως λένε στην Ισπανία θα είναι πρόεδρος της Ρεάλ για όσο αντέχει. Ωστόσο, σύμφωνα με την SPORT, ο ισχυρός Φλορεντίνο οραματίζεται το διάδοχό του στον προεδρικό θώκο. Δεν είναι κάτι νέο, αλλά εμφανίστηκε ξανά στον Τύπο.

Ο Φλορεντίνο επιθυμεί ως διάδοχό του τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει πως θα τον ενδιέφερε να πάρει τη δουλειά, όχι πως θέλει να το κάνει άμεσα, αλλά τον ενδιαφέρει.

Και ο Πέρεθ έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον θρυλικό τενίστα. Είχε πει χαρακτηριστικά το 2018 ότι ο Ναδάλ είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ρεάλ στον κόσμο. Και δεν σταμάτησε σε αυτή τη δήλωση. Είπε επίσης ότι ο Ράφα θα ήταν εκπληκτική επιλογή για πρόεδρος του κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022, το "Μπάγερν Μπλοκ" διαλύει τη Γερμανία

Μαρόκο, ο Χακίμι έκανε τον πιγκουίνο για να πικάρει τον Ενρίκε επειδή δεν κάλεσε τον Ράμος στο Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: Χάλασε τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK