Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει κυκλώσει και τον αντι- Καρβαχάλ αλλά πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Την περίπτωση του Ρις Τζέιμς έχει ξεχωρίσει η Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας σύμφωνα με το TeamTalk.

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει κυκλώσει και τον αντι- Καρβαχάλ αλλά πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη
Ο Ρις Τζέιμς με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Τα δύο άκρα της άμυνας της θέλει να ανανεώσει πάση θυσία η Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού με τις περιπτώσεις που εξετάζει να είναι από το... πάνω ράφι.

Για τα αριστέρα ο στόχος των Μαδριλένων είναι ξεκάθαρος. Ο Αλφόνσο Ντέιβις αποτελεί τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ και έχουν ήδη γίνει οι σχετικές επαφές τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον Μπάγερν.

Ο Καναδός θέλει να γίνει κάτοικος Μαδρίτης και μένει να φανεί αν η Μπάγερν θα υποχωρήσει και θα πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι ή αν θα περιμένει μέχρι το 2025, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον μεταπείσει.

Για το δεξί άκρο της άμυνας τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Καρβαχάλ αποτελεί ακόμη την πρώτη επιλογή του Καρλίτο αλλά μεγαλώνει και οι Μαδριλένοι κοιτάζουν τον διάδοχό του.

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα των Μερένχες είναι αυτό του Ρις Τζέιμς, ο οποίος βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά πλέον είναι και πάλι στα πλάνα του Αργεντίνου.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς προέρχεται από τις ακαδημίες της Τσέλσι και παρά το γεγονός πως είναι μόλις 23 φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους μπλε.

Η Ρεάλ, παρά τους τραυματισμούς του Άγγλου, πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αλλά χρειάζεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ προκειμένου να καταφέρει να πάρει τη θετική απάντηση της αγγολής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Τι έγινε μετά την πολυσυζημένη αποχώρηση του Γκουντογκάν από την ομαδική φωτογραφία

Σε μπελάδες ο Ρονάλντο: Η εφορία βρήκε παρατύπιες σε επίχειρηση μεταμόσχευσης μαλλιών που του ανήκει

Έντρικ: Η Παλμέιρας μετά το deal μαμούθ με την Ρεάλ έβαλε τις βάσεις για άλλη μία κορυφαία πώληση

News 24/7

24MEDIA NETWORK