Ρεάλ: Ο Πέρεθ έριξε "χυλόπιτα" στο clasico για άλλον αγώνα

Να πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα της μπασκετικής Ρεάλ με την Μπασκόνια επέλεξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρά το γεγονός πως προσκλήθηκε στο Καμπ Νου.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την ήττα γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα για την LaLiga μένοντας 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή με τον ισπανικό τύπο να ξεσπά κατά του Καρίμ Μπενζεμά.

Στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Καμπ Νου δεν παρευρέθηκε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ καθώς προτίμησε να παρακολουθήσει άλλον αγώνα της Ρεάλ στον οποίο επίσης ηττήθηκε.

Λίγο πριν αρχίσει το clasico, η μπασκετική ομάδα της Ρεάλ αγωνιζόταν με την Μπασκόνια αναμέτρηση στην οποία επέλεξε να δώσει το παρόν ο ισχύρος άνδρας των Μαδριλένων.

Πάντως, η μη παρουσία του Πέρεθ στο Καμπ Νου φέρεται να είχε αποφασιστεί αρκετές μέρες νωρίτερα καθώς οι φίλοι των Μπλαουγκράνα δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον πρόεδρο της μεγάλης τους αντιπάλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ μετά τον Γκβάρντιολ θέλει και τον wonderkid συμπατριώτη του

Κόντε: Χαμός στη Τότεναμ, οι παίκτες ζήτησαν την άμεση αποχώρησή του

Ζλάταν: Επέστρεψε στα γκολ και... δεν το άφησε ασχολίαστο

News 24/7

24MEDIA NETWORK