Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Αντσελότι

Μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων θέλει να έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Κάρλο Αντσελότι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Κάρλο Αντσελότι έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με το Relevo αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και εντός του 2023.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να επισπεύσει τις διαδικασίες και να καταθέσει άμεσα στον Καρλέτο πρόταση συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Ο Πέρεθ εχει σε μεγάλη εκτίμηση του Αντσελότι και παρά το γεγονός πως η περσινή σεζόν δεν ήταν ιδανική, θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να διαχειριστεί τα τωρινά δεδομένα της ομάδας.

Η Ρεάλ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της, ρίχνοντας αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας με την απόκτηση πολλών κορυφαίων ταλέντων και στο εσωτερικό του συλλόγου κυριαρχεί η άποψη πως ο Αντσελότι είναι ο κατάλληλος προκειμένου να μπορέσει να τα αναδείξει και να τα διαχειριστεί.

Τα δείγματα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά καθώς Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βινίσιους και Ροντρίγκο μπήκαν στα βαθιά και αναδείχθηκαν με τον Αντσελότι ενώ τους επόμενους μήνες τση Μαδρίτη θα φτάσει και ο Έντρικ.

Θυμιζουμε πως τον Ιταλό τεχνικό βολιδοσκοπεί και η Ομοσπονδία της Βραζιλίας, η οποία και του προσφέρει συμβόλαιο 3ετους διάρκειας, με τον ίδιο όμως να έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στη Ρεάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν τους πήρε με μόλις 11 εκατ. και ήδη έχουν συμμετοχή σε 27 γκολ

Βόμβα από Ιταλία! Ο Κόντε ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή

Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK