Ο "εξωγήινος" Βαλβέρδε σώζει την άδεια προπονητή του Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε δηλώσει νωρίτερα στη σεζόν πως εάν ο Φέντε Βαλβέρδε δεν σκοράρει πάνω από 10 γκολ εφέτος, τότε δεν αξίζει να συνεχίσει να έχει την άδεια προπονητή. Ο Ουρουγουανός φαίνεται πως θα... κρατήσει στη δουλειά τον Ιταλό κόουτς.

Real Madrid's Federico Valverde celebrates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν είναι χθεσινός στη δουλειά και νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε βάλει στοίχημα πως εάν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε σκοράρει λιγότερα από 10 γκολ φέτος, τότε θα σκίσει/παραδώσει την προπονητική του άδεια γιατί δεν θα αξίζει να την έχει...

Κανονικά στο πόστο του λοιπόν φαίνεται πως θα παραμείνει ο Ιταλός, αφού η πίστη του στον Ουρουγουανό της Ρεάλ Μαδρίτης δικαιώνεται. Ο Βαλβέρδε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει ασταμάτητα. Με το "τεμάχιο" και κόντρα στην Σεβίλλη ο 24χρονος μέσος (που παίζει και πλάγια δεξιά) έφτασε τα 7 γκολ σε 16 αναμετρήσεις ενώ τα τρία τελευταία του είναι συνεχόμενα με Μπαρτσελόνα, Έλτσε και το Σάββατο (22/10) με τους Ανδαλουσιανούς.

Μην ξεχνάμε επίσης πως μετά από τη νίκη της Ρεάλ στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Τόνι Κρόος έγραψε στο Twitter ότι ο συμπαίκτης βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Σίτι θέλει να φτιάξει το τρομακτικό δίδυμο Χάλαντ - Κβαρατσχέλια

Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μαχητή του Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ

Ο Ικάρντι παράτησε την Γαλατά και πήγε στην Αργεντινή μετά από το κλιπ της Νάρα με τον ράπερ L-Gante

News 24/7

24MEDIA NETWORK