Ρεάλ: Ο Βίνι έκανε χατ τρικ και μιμήθηκε το είδωλο τού μέσα στην έδρα του

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιμήθηκε με πανηγυρισμό του στον τελικό του Super Cup ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ρεάλ: Ο Βίνι έκανε χατ τρικ και μιμήθηκε το είδωλο τού μέσα στην έδρα του
Ο Βινίσιους Τζούνιορ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Καταιγιστική ήταν στον τελικό του ισπανικού Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 4-1 σε μία αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μαδριλένους ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο και σε ένα από τα γκολ του θέλησε να τιμήσει το είδωλό του.

Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Βινίσιους, να τον μιμείται κάνοντας τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό "Siuu" .

Γι αυτό ρωτήθηκε μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, λέγοντας, πως ο CR7 είναι το είδωλό του από τότε που ήταν μικρός.

"...Έκανα τον πανηγυρισμό Siu για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι το είδωλό μου. Είμαι πολύ χαρούμενός γι αυτή την ομάδα, κάνουμε τρομερά πράγματα στη Ρεάλ και ο κόσμος της Σαουδικής Αραβίας πάντα μας δείχνει την αγάπη του..."

Θυμίζουμε πως ο Βίνι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Ρεάλ και πρόσφατα μάλιστα οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2027.

Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς αλλά έχει στο ενεργητικό του 9 γκολ και 4 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Συνεχίζουν τα βάσανα για την Μπάρτσα: Ο Ντέκο έβαλε στοπ σε κάθε μεταγραφικό σενάριο

Η Γιουνάιτεντ έστειλε στη Σεβίλλη τον νέο Φελαϊνί αλλά ζητάει τεράστιο ποσό για την πώλησή του

Ο Χέντερσον επιστρατεύει τις "μεγάλες δυνάμεις" για να φύγει από την Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK