Ρεάλ: Ο Βινίσιους θα γίνει θυσία για τον Κιλιάν Εμπαπέ;

Το συμβόλαιο του Βινίσιους με την Ρεάλ δεν έχει ανανεωθεί ακόμα και πολλά ακούγονται σχετικά με το μέλλον του.

Real Madrid's Vinicius Junior kisses his team's emblem as he celebrates after Federico Valverde scored the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at El Sadar stadium in Pamplona, Spain, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Βίνι AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Έχουν μπλοκαριστεί οι συζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την πλευρά του Βινίσιους για να το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Το υπάρχον εκπνέει το 2024 κι επειδή η επέκταση δεν προχωράει πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι ενδεχομένως ο Φλορεντίνο Πέρεθ να πουλήσει τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι για να μπει δυνατά στην περίεργη υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ισπανικό δημοσίευμα, πάντως, υποστηρίζει από την πλευρά του ότι ο πρόεδρο της Ρεάλ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεραστούν τα μπλοκαρίσματα στις συζητήσεις και ο παίκτης να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Δεν ξεκαθαρίζεται βέβαια τι είδους θέματα είναι αυτά που εμποδίζουν τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Στο παρελθόν, θυμίζουμε, ότι είχε παίξει στον Τύπο ότι η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από τον Βινίσιους, καθώς ενδιαφέρεται. Ο 23χρονος φέτος πάει αρκετά καλά με 18 γκολ και 9 ασίστ. Στο πρωτάθλημα, όμως, έχει να σκοράρει από παιχνίδι με την Βαλένθια που έγινε αρχές Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Η Μπάρτσα δίνει τιμητικά 7 εκατομμύρια μεικτά στη "σημαία" της

Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK