Ρεάλ: Περιζήτητος σε Ευρώπη και ΗΠΑ ο βετεράνος που δεν βλέπει ο Αντσελότι

Η ήρεμη δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης Νάτσο Φερνάντες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και αρκετές ομάδες κάνουν φόκους.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι είπε θεϊκή ατάκα στον Μόντριτς WEDNESDAY, MARCH 9, 2022. (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Παροπλισμένος είναι ο 33χρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο Φερνάντες. Η ήρεμη δύναμη των Μαδριλένων, αρχηγός και εργαλείο του συνόλου. Έχει βοηθήσει και με το παραπάνω όποτε χρειάστηκε και σε θέσεις στις οποίες δεν αγωνίζεται κανονικά.

Το συμβόλαιο του Νάτσο, λοιπόν, εκπνέει και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι θα γίνει ανανέωση. Δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο Ισπανός βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουλβς, αλλά και ομάδων του MLS. Επίσης, ένα τραβηγμένο σενάριο τον παρουσιάζει κι ως στόχο της Μπάγερν.

Ο Νάτσο στα μισά της σεζόν έχει χρησιμοποιηθεί σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετρώνοντας 732 αγωνιστικά λεπτά. Πάντως, η Ρεάλ στις ανανεώσεις έχει ανοιχτά μέτωπα με Μπενζεμά, Μόντριτς, Κρόος και δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα, Ζανιόλο: Η τιμή στο ταμπελάκι που του έβαλαν οι Ρωμαίοι

Ίντερ: Τι ζητάει ο Σκρίνιαρ και τι του δίνει η Παρί για να τον αρπάξει

Ντόντσιτς: Το 6Χ6 ΤΑΝΚ του Λούκα σφυρηλατήθηκε στην κόλαση και κοστίζει πολλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK