Ρόμα, Ζανιόλο: Η τιμή στο ταμπελάκι που του έβαλαν οι Ρωμαίοι

Το ΄18 δόθηκαν μάχες για να φορέσει ο Νικολό Ζανιόλο τη φανέλα της Ρόμα, αλλά οι τραυματισμοί φέρνουν μεγάλες αλλαγές.

Roma's Nicolo Zaniolo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct.1, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Νικολό Ζανιόλο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Νικολό Ζανιόλο, ο μέσος με την εκπληκτική σωματοδομή και το σούπερ ταλέντο βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Ρόμα. Ναι, οι Ρωμαίοι τον έβγαλαν στη βιτρίνα και περιμένουν προσφορές. Το συμβόλαιό του εκπνέει το '24.

Για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή η Ρόμα είχε δώσει μεγάλη μάχη για να τον πάρει. Η μεταγραφή του εν τέλει έγινε το '18 με περιπετειώδες τρόπο, καθώς η ομάδα πλήρωσε την Ίντερ 4,5 εκατ. ευρώ κι έστειλε στο Μιλάνο πακέτο με τα χρήματα και τον Ναϊνγκολάν.

Ο Ζανιόλο μπορεί να ήρθε με δάφνες στην πρωτεύουσα, ωστόσο το κορμί του τον πρόδωσε και οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να εξελίξει/δείξει τα σπουδαία χαρακτηριστικά του στο βαθμό που περίμενε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Τώρα, η Ρόμα τον πουλάει. Το κλαμπ του Ζοζέ Μουρίνιο αξιώνει 40.000.000 ευρώ. Φυσικά, τ' όνομα Ζανιόλο κάνει γκελ στην αγορά και δημοσιεύματα θέλουν τις Τότεναμ, Ρεάλ, Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους να ενδιαφέρονται. Φαβορί από τους Άγγλους παρουσιάζεται η ομάδα του Κόντε.

Διαβάστε περισσότερα

Λέστερ: Δεν έχει σώσει την κατηγορία αλλά τίναξε την μπάνκα για 20χρονο αριστερό μπακ

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Γκουντογκάν: Αφήνει την Σίτι για τη μεγάλη αγάπη του Γκουαρνιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK