Ρεάλ: Πλην Μπέλιγχαμ, κλείνει και τον παρτενέρ του Κουρτουά

Ο Νταβίντ Σορία αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παρτενέρ του Τιμπό Κουρτουά σύμφωνα με την MARCA.

Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, speaks during a press conference, at Al Nassr stadium, in Riyadh, Saudi Arabia Tuesday, Jan. 10, 2023. Real Madrid will play the Spanish Super Cup semifinal soccer match against Valencia on Wednesday Jan. 11, 2023 at King Fahd stadium in Riyadh.(AP Photo/Hussein Malla)
Ο Τιμπό Κουρτουά σε συνέντευξη Τύπου AP

Όσο πιο σύντομα γίνεται προσπαθεί να κλείσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις η Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με το deal να αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, η Ρεάλ βρίσκεται κοντά και στον παρτενέρ του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον τερματοφύλάκα της Χετάφε, Νταβίντ Σόρια, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από την Σεβίλλη.

Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών συναντήθηκαν το προηγουμένο δίαστημα και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος Ισπανός έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με την Χεταφέ , διατηρώντας μάλιστα 14 φορές ανέπαφη την εστία οτυ

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Το MLS τον θέλει αντίπαλο με τον... Μέσι

Επικός Αγκουέρο! Έστειλε με screenshot στον Μέσι την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ "έδιωξε" τον Κεϊτά αλλά αυτός συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK