Ρεάλ: Θέλει μεγάλο αστέρι της Γιουνάιτεντ που λήγει το συμβόλαιό του

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ φέρεται να δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τις λίστες τους για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους φτιάχνουν οι ομάδες με το Παγκόσμιο Κυπέλλο να παίζει καθοριστικό ρόλο στη τελική διαμόρφωση τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από αυτές και σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να έχει στη λίστα του τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Ράσφορντ διανύει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με την ομάδα της Γιουνάιτεντ βέβαια να έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Άγγλο αυτόματα για άλλον ένα χρόνο.

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως ο Ράσφορντ είναι ο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον Καρίμ Μπενζεμά στην ομάδα όταν αυτός αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί η ομάδα της Ρεάλ για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι ο Ράσφορντ είναι παιδί των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ και υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαχ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ και η μέχρι στιγμής παρουσία του στο Μουντιάλ μόνο απαρατήρητη δεν περνάει καθώς έχει τρία γκολ σε τρείις αναμετρήσεις,

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ, το εναλλακτικό πλάνο του Μπέλιγχαμ είναι ένας παικταράς

Μουντιάλ 2022: Σενάρια, πώς η Σερβία θα βρεθεί στα νοκ-άουτ

Τούρκος σπορτκάστερ είπε το απαγορευμένο όνομα, κόπηκε στο ημίχρονο και απολύθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK