Ρεάλ: Το αδιανόητο ρεκόρ του 20αρη Καμαβινγκά

Ο γεννημένος το 2002 Εντουάρντο Καμαβινγκά έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας κάτι που άλλοι δεν είδαν ποτέ.

Real Madrid's Eduardo Camavinga runs with the ball during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Οσασούνα και στέφθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας. Γιατί, όμως, όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Εντουάρντο Καμαβινγκά;

Διότι ο 20χρονος Γάλλος με την επιτυχία αυτή της ομάδας του κατάφερε κάτι μοναδικό για την ιστορία του κλαμπ. Ο Καμαβινγκά, λοιπόν, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής (γεν. 2002) της Βασίλισσας που στην ηλικία αυτή έχει ήδη κατακτήσει όλους τους τίτλους!

Συγκεκριμένα, ο Καμαβινγκά από τον Αύγουστο του ‘21 που έκανε τη μεγάλη μεταγραφή έχει πανηγυρίσει:

  • UEFA Champions League
  • UEFA Super Cup
  • Club World Cup
  • Spain Supercup
  • Copa del Rey
  • La Liga

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο ακούστηκαν σειρήνες περί αποχώρησης του Γάλλου μέσου, αλλά η Ρεάλ φρόντισε να τις σιγήσει άμεσα, όπως βέβαια έπραξε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να του βάλουν στη συμφωνία μια εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης.

Από τη γαλλική πλευρά, πάντως, έχει ξεκαθαριστεί ότι ο Καμαβινγκά επιθυμεί να παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Η ανάρτηση του ESPN

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ράμος πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa del Rey με το περίφημο "σπασμένο" τρόπαιο

Ο Πεπ θύμωσε με τον Χάλαντ επειδή είναι "γενναιόδωρος"

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK