Ο Πεπ θύμωσε με τον Χάλαντ επειδή είναι "γενναιόδωρος"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άφησε τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να εκτελέσει πέναλτι κόντρα στην Λιντς, με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ομάδας του, κάτι που εξόργισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and West Ham United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, May 3, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Ένα βήμα πριν από την κατάκτηση της Premier League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι καθώς πανηγύρισε την 10η διαδοχική της νίκη στη διοργάνωση όντας πλέον στο +4 από την Άρσεναλ με 4 αγωνιστικές να μένουν για το τέλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Ιλκάι Γκιουντογκάν με τα δύο τέρματα που σημείωσε. Ο Γερμανός όμως ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους για να δημιουργηθεί μία μικρή ένταση.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 2-1 υπέρ της, η ομάδα της Σίτι κέρδισε πέναλτι και ο Γκιουντογκάν ζήτησε από τον μόνιμο εκτελεστή, Έρλινγκ Χάλαντ, να πάρει την ευθύνη προκειμένου να πετύχει το χατ τρικ.

Ο Χάλαντ δέχτηκε αμέσως, με τον Γκιουντογκάν όμως να αστοχεί και τον Πεπ να "τρελαίνεται" καθώς η Λιντς βρισκόταν μόλις ένα γκολ πίσω και υπήρχε ο κίνδυνος να έρθει η ισοφάριση.

"...Καταλαβαίνω πως ο Χάλαντ δίνει το πέναλτι στον Γκιουντογκάν για να κάνει το χατ τρικ. Ο Γκιουντογκάν είναι καλός εκτελεστής πέναλτι αλλά πιστεύω πως όταν το σκορ είναι κοντά το πέναλτι πρέπει να το χτυπάει ο βασικός εκτελεστής...΄"

Μάλιστα, ο Γκουαρντιόλα θέλησε για άλλη μία φορά να αναφερθεί στην καλοσύνη του Νορβηγού σταρ.

"...Αυτή η ενέργεια του δείχνει πόσο καλός και γενναιόδωρος είναι. Αλλά είναι ο πρώτος μας εκτελεστής οπότε έπρεπε να το χτυπήσει..."

Δείτε την επική αντίδραση του Πεπ

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η πρώτη ενέργεια της Παρί μετά την συγγνώμη του

Πεπ: Χαρακτήρισε "Βασιλιά" τον μεγάλο του αντίπαλο και έστειλε το δικό του μήνυμα

Φλορεντίνο Πέρεθ: Με μία ατάκα έληξε την υπόθεση Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK