Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

Για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ θέλει να κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλευόμενη την ειδική ρήτρα αποχώρησης ύψους 50.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του μόνο για τον ερχόμενο Ιούλιο.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Το μεταγραφικό του πλάνο εν όψει του καλοκαιριού καταστρώνει μαζί με τους συνεργάτες του ο Τόμας Τούχελ και σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, πλην της ενίσχυσης της γραμμής κρούσης, στοχεύει και σε αγορά ποδοσφαιριστή στη θέση του εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντεμπελέ με την Μπάρτσα, έχουν "ταρακουνήσει" την Μπάγερν η οποία δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει ειδικό όρο προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Θυμίζουμε ότι στη συμφωνία μεταξύ του Γάλλου και της Μπαρτσελόνα υπάρχει ειδική ρήτρα που αναφέρει πως μπορεί να τον αποκτήσει όποια ομάδα θέλει αν καταβάλει στην Μπάρτσα το ποσό των 50.000.000 ευρώ εντός του Ιουλίου του 2023.

Αν τελικά η κίνηση αυτή πραγματοποιηθεί, οι μπλαουγκράνα θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης καθώς για χάρη του Ντεμπέλε έδωσαν στην Ντόρτμουντ το 2017 το ποσό των 140.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέκλαν Ράις: Στα ουράνια το ποσό που ζητάει η Γουέστ Χαμ για να τον πουλήσει

Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

Χάλαντ: Είπε σε συμπαίκτη του να μην πάει για ποτό και εκείνος τον έστειλε στον πάγο του μπάνιου του

News 24/7

24MEDIA NETWORK