Ρεάλ: Το ξεκαρδιστικό γραφιστικό με τον Μπενζεμά να γίνεται Undertaker από το WWE

Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, αλλά κατάφερε να φύγει θριαμβεύτρια 5-2 και το ESPN έφτιαξε κάτι ωραίο για το μεγάλο διπλό της Βασίλισσας.

Real Madrid's Karim Benzema celebrates scoring his side's 3rd goal from the penalty spot during Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μετά από το αστειάκι του Κάρλο Αντσελότι που είπε πως είναι φίλος της Έβερτον και αντιμετώπισε το ματς με την Λίβερπουλ ως ντέρμπι, ήταν η σειρά του ESPN να αστειευθεί με το κάζο των Κόκκινων μέσα στην έδρα τους και την ήττα 5-2 που ήρθε με ανατροπή από το αρχικό 2-0.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο έκανε photoshop το κεφάλι του Καρίμ Μπενζεμά σε αυτό του Undertaker του θρύλου του WWE για να το παρομοιάσει με την... ανάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Άνφιλντ. Για την ιστορία ο Undertaker ή Νεκροθάφτης όπως τον έχουμε στην Ελλάδα έκανε το εξής:

Επειδή ο χαρακτήρας του ήταν βασισμένος στον παλαιστή που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών, κάθε φορά που ο Undertaker ήταν πεσμένος στο καναβάτσο και φαινόταν πως θα χάσει, ενώ πανηγύριζε ο αντίπαλός του σηκωνόταν ξαφνικά κι έκανε την ανατροπή, γεμίζοντας φόβο τον έτερο άθλητη.

Δείτε το σχετικό γραφιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Και αστειάκι ο Αντσελότι για Έβερτον μετά από την 5άρα

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Ανατριχίλα! Σεισμός στο Άνφιλντ με το "YNWA"

News 24/7

24MEDIA NETWORK