Άρσεναλ: Το εναλλακτικό πλάνο Μούντρικ κοστίζει 113 εκατ. ευρώ

Για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ αναμένεται να κινηθεί η Άρσεναλ αν δεν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μούντρικ μαγεύει την Ευρώπη AP

Επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ έχει καταθέσει η Άρσεναλ με την πρώτη απάντηση των Ουκρανών να είναι αρνητική.

Παρά το γεγονός πως ο νεαρός επιθετικός φέρεται πως αργά ή γρήγορα θα υπογράψει στην πρωτοπόρο της Premier League, με τον ίδιο να ανεβάζει και πρόσφατα στόρυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου παρακολουθεί αγώνα της Άρσεναλ αλλά και να κάνει like σε ποστ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τις εξελίξεις της μεταγραφής του, δεν έχει επέλθει κάποια οριστική συμφωνία.

Πέρα από τον Ουκρανό επιθετικό, η Άρσεναλ φέρεται πως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με το πρώτο όνομα της λίστας μάλιστα να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα των τελευταίων μηνών.

Ο λόγος για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ για τον οποίο φέρεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η ομάδα της Μαδρίτης του έχει βάλει πωλητήριο εξαιτίας των σχέσεων του με τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

Άπαιχτη Μπενφίκα: Έχει ήδη κάνει σκάουτινγκ σε δύο Αργεντινούς/διαδόχους του Έντσο

Ο γιος του Ρονάλντο βρήκε ομάδα και γεννήθηκε μεγάλη ίντριγκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK