Ρεάλ: Ξαφνικά Ικάρντι και πάλι στο προσκήνιο

Τον Μάουρο Ικάρντι με τη Ρεάλ Μαδρίτης συνδέει και πάλι η Radio Marca παρά το γεγονός πως ο Αντσελότι απέκλεισε το ενδεχόμενο αγοράς φορ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Galatasaray's Mauro Icardi celebrates after scoring against Bayern during a Champions League group A soccer match between Galatasaray and Bayern Munich in Istanbul, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Emre Otkay)
Ο Μάουρο Ικάρντι AP PHOTO/EMRE OTKAY

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως δεν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά το όνομα του Μάουρο Ικάρντι δεν θα πάψει να φλερτάρει με το ρεπορτάζ των Μαδριλένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Radio Marca η οποία επικαλείται ρεπορτάζ από τη Τουρκία, ο Αργεντίνος φορ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και θα πλαισιώσει τον Χοσέλου στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο αναφέρει και τις απολαβές του Ικάρντι ο οποίος αναμένεται να λαμβάνει από τους Μαδριλένους ένα ποσό κοντά στα 8.000.000 ευρώ ετησίως, χωρίς όμως να κάνει γνωστές τις οικονομικές απαιτήσεις της Γαλατασαράι.

Θυμίζουμε πως για τον 30χρονο φορ η Γαλατασαράι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 10.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Παρί. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ικάρντι έχει 17 γκολ και 6 ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι συνεχίζει τα δωράκια στον Μέσι: Κλείδωσε η επανένωση με την πρώτη του αγάπη

Πριν έξι μήνες άφησε την Championship για τα μεγάλα σαλόνια και πλέον πωλείται με 100 εκατ.

Η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε άλλο ένα "χαμένο" deal: Πόσα βγάζει από παίκτη που κάποτε πήρε με 40 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK