Ριτσάρλισον: Σε μπελάδες με τις αρχές λόγω πάρτι και των... σκύλων του

Προβλήματα με τις αρχές αντιμετωπίζει ο Ριτσάρλισον εξαιτίας της φασαρίας που κάνουν τα σκυλιά του αλλά και κάποιων πάρτι που διοργανώνει στο σπίτι του και ενοχλούν τους γείτονες.

Brazil's Richarlison celebrates after scoring during the World Cup group G soccer match between Brazil and Serbia, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Aijaz Rahi)
Η φωτογραφία του Ριτσάρλισον (AP PHOTO/AIJAZ RAHI)

Δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στην Τότεναμ ο Βραζιλιάνος άσος της ομάδας, Ριτσάρλισον καθώς εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει μπει και σε εξωαγωνιστικούς μπελάδες.

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, είναι η φασαρία που κάνουν τα σκυλιά του κάτι που έχει αναστατώσει τους γείτονες και αναμένεται να γίνει εισαγγελίκη έρευνα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, τα δύο του κατοικίδια ενοχλούν καθώς γαβγίζουν συνέχεια ενώ κάποιες φορές έχουν βγει και έξω στον δρόμο χωρίς την προβλεπόμενη προστασία.

Μέσα σε όλα αυτά ο Βραζιλιάνος φέρεται πως πρόσφατα διοργάνωσε και ένα πάρτι το όποιο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και "τρέλανε" τους γείτονες.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Πείθει το "παιδί" της να ανανεώσει με προπονητή από το πάνω ράφι

Πικέ - Σακίρα: Γίνονται μάθημα σε πανεπιστήμιο

Λίβερπουλ: Παίκτης "αρνήθηκε" να πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο, οι δύο λόγοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK