Τσέλσι: Πείθει το "παιδί" της να ανανεώσει με προπονητή από το πάνω ράφι

Νέο ραντεβού ανάμεσα στον Μέισον Μάουντ και την Τσέλσι αναμένεται να γίνει το ερχόμενο διάστημα με τους μπλε να θέλουν να τον πείσουν λέγοντας του πως θα έρθει προπονητής από το πάνω ράφι.

Chelsea's Mason Mount reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Μέισον Μάουντ AP PHOTO/IAN WALTON

Αρκετά ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Τσέλσι καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα με πιο σοβαρό να είναι αυτό του διαδόχου του Γκράχαμ Πότερ.

Χρέη προπονητή εκτελεί αυτή την περίοδο και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ο Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος όμως δεν αναμένεται να μείνει στον σύλλογο και μετά το τέλος της χρονιάς.

Πέρα από το ζήτημα του νέου τεχνικού, οι Μπλε καλούνται να λύσουν το θέμα με το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ,με τον οποίο η συνεργασία "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min η διοίκηση της Τσέλσι αναμένεται να καλέσει το ερχόμενο διάστημα τον Άγγλο μέσο προκειμένου να του παρουσιάσει το πλάνο των επόμενων χρόνων και να τον πείσει να δεχθεί την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι μπλε θα ξεκαθαρίσουν στον Μάουντ πως το τιμόνι της ομάδας θα αναλάβει ένας προπονητής από το πάνω ράφι, με τους Νάγκελσμαν, Ενρίκε και Ποτσετίνο να είναι μόνο κάποια από τα ονόματα που εξετάζονται και πως ο ίδιος θα αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας.

Σε περίπτωση που ο Άγγλος δεν πει και τότε το πολυπόθητο "ναι" τότε θα πωληθεί, με παλαιότερο δημοσίευμα να αναφέρει πως οι απαιτήσεις της Τσέλσι κυμαίνονται στα 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα έδωσε green light για τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ

Μπάγερν: Αυτή είναι η φάση που προκάλεσε τον καβγά μεταξύ Μανέ και Σανέ

Ντάνι Άλβες: Κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ανατρέψει τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK