Ρόμα: Όποιος θέλει παίρνει "τσάμπα" τον Ντιμπάλα

Ρήτρα μόλις 12.000.000 ευρώ έχει βάλει η Ρόμα στον Πάολο Ντιμπάλα, έπειτα από αίτημα του ίδιου του ποδοσφαιριστή, για το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής SPORT.

Roma's Paulo Dybala during a friendly soccer match against Shakhtar Donetsk at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Πάολο Ντιμπάλα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Στην Ρόμα αγωνίζεται ο Πάολο Ντιμπάλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έπειτα από μία επταετία στην ομάδα της Γιουβέντους και σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT μόνο απίθανο δεν είναι να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που λέει πως όποια ομάδα θέλει μπορεί να τον αποκτήσει αντί 12.000.000 ευρώ.

Ο 29χρονος Αργεντίνος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και παρά το γεγονός πως πραγματοποιεί εξαιρετική χρόνια, φέρεται να αιτήθηκε να μπει ιδιαίτερα χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του ώστε αν έρθει πρόταση από κάποια ομάδα που επιθυμεί να πάει, να αποχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Όσιμεν: Ο πρόεδρος της Νάπολι έκανε δήλωση "φωτιά" για το μέλλον του

Μπάγερν: Πασίγνωστος στόπερ των Βαυαρών έκανε μαθήματα φωνητικής για συγκεκριμένο λόγο

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν έφτιαξε "λίστα Μπαρτσελόνα", ένα το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK