Ρόμα: Το φαβορί για αντι - Μουρίνιο έχει παρελθόν σε δύο από τις πλουσιότερες ομάδες

Την περίπτωση του Τόμας Τούχελ θα εξετάσουν οι ιθύνοντες της Ρόμα σε περίπτωση αποχώρησης του Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport.

Roma's head coach Jose Mourinho sits prior to his team's friendly soccer match against Yokohama F. Marinos in Tokyo, Monday, Nov. 28, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε φιλική αναμέτρηση της Ρόμα AP

Την τρίτη του χρονιά στον πάγκο της Ρόμα διανύει ο Ζοσέ Μουρίνιο και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Στη λίστα των ενδιαφερόμενων, πέρα από τις Τότεναμ και Τσέλσι έχει μπει και άλλη ομάδα της Premier League με τον ίδιο τον Μου να δείχνει πως έχει τάσεις φυγής παρά την καλή του πορεία με την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport, η Ρόμα σε περίπτωση που τελικά ο Μουρίνιο αποχωρήσει από την ομάδα έχει "κυκλώσει" ήδη την περίπτωση του προπονητή που θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από την αποχώρησή του από την αγγλική ομάδα έχοντας ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως ο γερμανός είναι ο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον Μουρίνιο καθώς είναι προπονητής του κορυφαίου επιπεδού, με τον ίδιο βέβαια να έχει ξεκαθαρίσει βέβαια πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κάνει και πάλι τα "δικά του" στην περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες

Αρσέναλ: Ο Ζέσους έκανε μαθήματα οδήγησης και τον "συνέλαβε" συμπαίκτης του

Παρί: Πρώην ποδοσφαιριστής της ζήτησε 7 εκατ. στα δικαστήρια, τελικά κέρδισε 100k

News 24/7

24MEDIA NETWORK