Παρί: Πρώην ποδοσφαιριστής της την πήγε στα δικαστήρια ζητώντας 7 εκατ., τελικά κέρδισε 100K

Το ποσό των 100.000 ευρώ όρισε το δικαστήριο πως πρέπει να καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Χατέμ Μπεν Αρφά. 7.000.000 ζητούσε ο ποδοσφαιριστής.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σε δικαστική διαμάχη με πρώην ποδοσφαιριστή της βρέθηκε η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe κέρδισε, εν μέρει, τη δικαστική διαμάχη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο γαλλικό μέσο, ο Μπεν Αρφά είχε πάει στα δικαστηρία τη γαλλική ομάδα για ηθική παρενόχληση και απλήρωτους λογαριασμούς.

Ο 36χρονος άσος είχε παραγκωνιστεί από την ομάδα στη δεύτερη χρονιά του, εξαιτίας παραπτώματος που εξόργισε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Μπεν Αρφά, που αγωνίστηκε στη Παρί από το 2016 έως το 2018 θεωρούσε ότι αδικήθηκε καθώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσει το μπόνους επίτευξης στόχων ύψους 7.000.000 ευρώ που όριζε το συμβόλαιό του, ποσό που επιχείρησε να εισπράξει δικαστικά.

Το δικαστήριο δεν δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή και του έδωσε τη δυνατότητα να λάβει μόλις 100.000 ευρώ από τη γαλλική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο "εχθρό" του Μέσι

Ντόρτμουντ: Αυτό ζητάει από τον Μπέλιγχαμ μετά τον αποκλεισμό

Τότεναμ: Βόμβα των Times, αν φύγει ο Κόντε "ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK