Ρονάλντο: Αρχηγός γιατί δεν ξέρει αγγλικά ο Κασεμίρο είπε ο Τεν Χαχ κι αναρωτιόμαστε αν έληξε η κόντρα τους

Τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ιεραρχία των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τους λόγους που έδωσε το περιβραχιόνιο στον Πορτογάλο, αποκάλυψε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα.

Manchester United's Cristiano Ronaldo gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το περιβραχιόνιο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τους λόγους που έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τη θέση του Πορτογάλου στην ιεραρχία των παικτών που φορούν το περιβραχιόνιο αποκάλυψε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για την Premier League.

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε "... ο αρχηγός της ομάδας μας είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ αλλά ήταν εκτός 11αδας. Η επόμενη επιλογή μου είναι ο Ντε Χέα αλλά αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και είναι μακρία από τους συμπαίκτες του οπότε δεν τον προτίμησα. Ο Κασεμίρο είναι επίσης ένας από τους αρχηγούς αλλά δεν μιλάει τόσο καλά αγγλικά οπότε αποφασίσα να δώσω το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο..."

Θυμίζουμε πως είναι η πρώτη φορά την φετινή σεζόν που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορά το περιβραχιόνιο της ομάδας του Μάντσεστερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Απίστευτος φίλαθλός της κάθεται ανάμεσα σε οπαδούς της Τσέλσι και με μία κίνηση γίνεται viral

Λιονέλ Μέσι: Διέρρευσαν τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουκοκό: Οι ομάδες που θέλουν τον αντί-Χάλαντ της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK