Ρονάλντο: Αργεντίνικη "τρέλα", ομάδα άρχισε καμπάνια για να πείσει τον Πορτογάλο να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες

Ομάδα της Αργεντινής προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa Libertadores, ψάχνει μεταγραφική ενίσχυση και άρχισε καμπάνια για να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ανέβασε και φωτογραφία του Πορτογάλου με τη φανέλα της.

Manchester United's Cristiano Ronaldo walks on to the pitch during warmup before the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. Ronaldo will start the match on the bench. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ζέσταμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/JON SUPER

Η πρόκριση της Αχγεντίνος Τζούνιορς στο Copa Libertadores έφερε παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών οι οποίοι θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες για λογαριασμό της ομάδας τους. Μόνο που στο... κόλπο μπήκε και το ίδιο το κλαμπ.

Με post στα social media η Αρχεντίνος Τζούνιορς άρχισε καμπάνια για να πειστεί ο Πορτογάλος να κάνει το βήμα έστω κι αν δεν έχει τα χρήματα να τον πληρώσει. Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που η ομάδα ανέβασε φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της!

Δείτε το σχετικό post

Διαβάστε περισσότερα

Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Η Μπαρτσελόνα κρατάει "φεσωμένο" τον Κίκε Σετιέν

NBA: Ο Σακίλ "πλήρωσε" με κορυφαίο post το 0-5 των Λέικερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK