Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Είναι που είναι η κατάσταση του Ζοάο Φέλιξ περιέργη στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο ποδοσφαιριστής κάνει τα πάντα άθελά του ή μη για να δυναμιτίσει το κλίμα εναντίον του ακόμα περισσότερο.

Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League με τρόπο βασανιστικό, καθώς είχε την ευκαιρία με πέναλτι να προκριθεί σε νεκρό χρόνο (αστόχησε ο Καράσκο και στην αμέσως επόμενη φάση έγινε και δοκάρι) αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Ζοάο Φέλιξ που είναι μια τεράστια επένδυση του κλαμπ φαίνεται πως έχει γίνει το μαύρο πρόβατο εντός της ομάδας τις τελευταίες ώρες. Ο Πορτογάλος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διασκεδάζει σε πάρτι (σ.σ. είχε τα γενέθλιά της η σύντροφός του) με μπόουλινγκ και καπνούς γύρω του.

Το πάρτι αυτό όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έγινε το ίδιο βράδυ του αποκλεισμού της Ατλέτικο με τον ποδοσφαιριστή να διασκεδάζει έως τις 04:00 τα ξημερώματα. Αυτό το στόρι έρχεται να προστεθεί στο ίδιο υπάρχον που θέλει τον Φέλιξ να επιθυμεί να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο λόγω των κακών του σχέσεων με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Ανατροπή; Ο Ικάρντι ανεβάζει φωτογραφίες με την Νάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK