Ρονάλντο: Έδωσε σε μασέρ μία Πόρσε για δύο αριθμούς τηλεφώνου

Στη μισή τιμή πούλησε στον,τότε, μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πόρσε του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια στην εύρεση δύο αριθμών τηλεφώνου που ήθελε ο Πορτογάλος.

Saudi Al Nassr's Cristiano Ronaldo attends Tommy Fury and Jake Paul boxing match, in Riyadh, Saudi Arabia, late Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo)
ο Ρονάλντο παρακολουθεί την αναμέτρηση του Τζέικ Πολ με τον Τόμι Φιούρι AP

Μία ιστορία από το παρελθόν έφερε στο φως της δημοσιότητας μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την πρώτη θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Ροντ Θόρνλεϊ ο οποίος δήλωσε πως ο Πορτογάλος σταρ του ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνων δύο τραγουδιστριών με αντάλλάγμα μία Πόρσε στη μισή τιμή.

Συγκεκριμένα ο μασέρ ανέφερε πως ένα βράδυ φρόντιζε τον Ρονάλντο και στη τηλέοραση έπαιζε το X Factor όπου και τραγουδούσε η αδερφή της Κάιλι Μινόγκ, Ντάνι η οποία άρεσε στον CR7 με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον μασέρ το τηλέφωνό της.

Ο Θόρνλεϊ, όπως αναφέρει σε κείμενο της η Marca, βρήκε τον αριθμό της τραγουδίστριας με τον Κριστιάνο λίγο καιρό αργότερα να του ζητάει και το τηλέφωνο της Κίμπερλι Γουάιατ, την οποία επίσης είδε στο γνωστό talent show.

Ο μασέρ είχε τη δυνατότητα να βρίσκει αρκετά τηλέφωνα διασήμων κάτι που γνώριζε ο Ρονάλντο γι' αυτό και μετά από την βοήθεια που του προσέφερε, θέλησε να του κάνει ένα δώρο.

Του είπε λοιπόν πως όταν πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ θα του πουλήσει την Πόρσε του στη μισή τιμή για να τον ευχαριστήσει για την συνδρομή του.

Πράγματι αυτό συνέβη με τον μασέρ να αγοράζει από τον CR7 την Πόρσε αντί 30.000 δολαριών και να την πουλά ακριβώς την επόμενη μέρα αντί 60.000 δολαρίων.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρτέτα: Βόμβα! Κορυφαία ομάδα "βολιδοσκοπεί" την Άρσεναλ για την απόκτησή του

Κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ αποκάλυψε πως θέλει Ρεάλ

Φέλιξ: Δύσκολα μένει στην Τσέλσι, αυτή η ομάδα της Premier League τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK